"Gugl" razvija virtuelni štampač

Bez autora
Apr 20 2010

"Gugl" realizuje projekat "Gugl Klaud Print" koji bi trebalo da omogući korisnicma štampanje dokumenata preko bilo koje aplikacije (fiksnog ili mobilnog Interneta) i sa bilo kog uređaja.Sistem "Klaud Print", zasnovan na "tehnologiji informatičkog oblaka" (cloud), omogućavaće slanje dokumenata ne ka lokalnom štampaču nego ka virtuelnom štampaču na Internetu da bi se on potom pojavio na najbližem realnom štampaču Sistem će funkcionisati preko "Guglovih" naloga gde će korisnici priključivati štampače koji će biti prihvatani kao dokumenti u okviru "Guglove" usluge za upravljanje dokumentima "Gugl doks".

"Gugl" razvija virtuelni štampač"Gugl" realizuje projekat "Gugl Klaud Print" koji bi trebalo da omogući korisnicma štampanje dokumenata preko bilo koje aplikacije (fiksnog ili mobilnog Interneta) i sa bilo kog uređaja, objavljeno je na veb sajtu www.zdnet.fr.

Sistem "Klaud Print", zasnovan na "tehnologiji informatičkog oblaka" (cloud), omogućavaće slanje dokumenata ne ka lokalnom štampaču nego ka virtuelnom štampaču na Internetu da bi se on potom pojavio na najbližem realnom štampaču Sistem će funkcionisati preko "Guglovih" naloga gde će korisnici priključivati štampače koji će biti prihvatani kao dokumenti u okviru "Guglove" usluge za upravljanje dokumentima "Gugl doks".

To znači da će biti veoma jednostavno deliti određeni štampač s bilo kojim veb korisnikom u svetu. Nalog za štampanje se šalje "Klaud printu" koji ga prebacuje na štampač.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik